Amtron® töltők | Amtron Start E 11 kW

Amtron Start E 11 kW

Cikkszám
1350401
Leírás

> Typ 2 csatlakozóval

> Typ1 v. Typ2 kábellel is használható

> reddot design díj nyertese

Töltés
Typ 1 vagy Typ 2 kábellel, nem tartozék
Töltési csatlakozók maximális teljesítménye
11 kW
Felhasználó azonosítás
Nincs, a töltés felhasználó-azonosítás nélkül indítható.
IP és IK szintek
IP54, IK10
Telepítés módja
Csavarokkal falra rögzíthető. Csavarok és tiplik a dobozban. Az épület villamoshálózati elosztójába FI-relé és túlfeszültség elleni védelem beépítése javasolt.
Bruttó vételár
209.088.- HUF + ÁFA (br. 265.542.- HUF). Magyarországon belül a házhozszállítás INGYENES.
Termék Tulajdonságok

> A készülék lefelé kompatibilis. Maximálisan 11 kW teljesítményre képes, 3 fázison egyenként max 3,7 kW-ot (3*3,7) ad le óránként. Azonban a fázisok teljesítménye akár 1 kW-ra is csökkenthető (beépített teljesítményszabályozó széria), sőt az egyes fázisok le is kapcsolhatók (beépített fázisrelé széria). így villamoshálózat feljesztés nem feltétlenül szükséges.

> Normál töltési sebesség. Ideális olyan háztartási vagy üzleti felhasználásra, ahol nem kívánnak elektromos hálózat bővítést végrehajtani a töltő kiépítéséhez

> Erősített műanyag ház (AMELAN), kampó formájú

> reddot design díj nyertese

> 2 év garancia

>RENDELJE MEG ITT! (raktárról 1 héten belül, gyártásból 2-3 héten belül szállítható)A weboldalon szereplő adatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, kizárólag a figyelem felkeltését célozzák. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, visszavonásig érvényesek, nem minősülnek értékesítési ajánlatnak. Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkról online – webes, email –módon rendelt termékekre a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § alapján a fogyasztót nem illeti meg elállási jog, mivel termékeinket vásárlóink kérésére minden esetben egyedileg, ügyfelünk igényeinek előzetes felmérése alapján gyártatjuk és rendeljük.