Amtron® töltők | Amtron Start E 11 kW

Amtron Start E 11 kW

Cikkszám
1350401
Leírás

> Typ 2 csatlakozóval

> Typ1 v. Typ2 kábellel is használható

> AMTS és Construma akció!

Maximális teljesítmény
11 kW
Fix kábel
Nincs
Fogyasztásmérő óra
Nincs
FI relé
Nincs
Mobilapplikációs vezérlés
Nincs
Távvezérelhető (Backend programmal)
Nincs
WLAN (wifi)
Nincs
Felhasználó azonosítás
Nincs
IP védettség
IP54
Telepítés módja
Csavarokkal falra rögzíthető. Csavarok és tiplik a dobozban. Az épület villamoshálózati elosztójába FI-relé és túlfeszültség elleni védelem beépítése javasolt.
Bruttó vételár
209.088.- HUF + ÁFA (br. 265.542.- HUF). Magyarországon belül a házhozszállítás INGYENES.
Termék Tulajdonságok

> A készülék lefelé kompatibilis. Maximálisan 11 kW teljesítményre képes, 3 fázison egyenként max 3,7 kW-ot (3*3,7) ad le óránként. Azonban a fázisok teljesítménye akár 1 kW-ra is csökkenthető (beépített teljesítményszabályozó széria), sőt az egyes fázisok le is kapcsolhatók (beépített fázisrelé széria). így villamoshálózat feljesztés nem feltétlenül szükséges.

> Normál töltési sebesség. Ideális olyan háztartási vagy üzleti felhasználásra, ahol nem kívánnak elektromos hálózat bővítést végrehajtani a töltő kiépítéséhez

> Erősített műanyag ház (AMELAN), kampó formájú

> reddot design díj nyertese

> 2 év garancia

>RENDELJE MEG ITT! (raktárról 1 héten belül, gyártásból 2-3 héten belül szállítható)

209.088.- HUF + ÁFA
bruttó 265.542. HUF


A weboldalon szereplő adatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, kizárólag a figyelem felkeltését célozzák. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, visszavonásig érvényesek, nem minősülnek értékesítési ajánlatnak. Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkról online – webes, email –módon rendelt termékekre a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § alapján a fogyasztót nem illeti meg elállási jog, mivel termékeinket vásárlóink kérésére minden esetben egyedileg, ügyfelünk igényeinek előzetes felmérése alapján gyártatjuk és rendeljük.