Töltőoszlopok | Amtron töltőoszlopok

Amtron töltőoszlopok

Cikkszám
amt001
Leírás

> Állítsa össze töltőoszlopát

> Pontosan az, amire szüksége van

> Kedvezőbb áron

Vezérlési módok
Kérhető vezérlés nélkül / Charge App mobilapplikációval / Vezérlőegységgel. Online kommunikáció OCPP 1.5-ön, upgrade 2.0-ra
Töltés
Kábeles vagy kábel nélküli kivitelek
Töltési csatlakozók száma (Typ 2)
1 vagy 2
Töltési csatlakozók maximális teljesítménye
3,6 kW - 22 kW között
IP és IK szintek
IP54 és IK10
Telepítés módja
Beton alaptesthez rögzíthető kivitel
Bruttó vételár
Kérje árajánlatunkat!
Termék Tulajdonságok

A tartozékok között megtalálható MENNEKES nemesacél oszlopokra 1 vagy akár 2 darab MENNEKES Amtron töltő rögzíthető. Válassza ki az Ön számára leginkább megfelelő Amtron töltőberendezéseket és kombinálja szabadon: az oszlopra akár két különböző Amtront is rögzíthet. Ez aztán a rugalmasság!

Mivel pontosan olyan tudású töltő-kombinációt állíthat össze, amire szüksége van, ezért az egyedi oszlopok ára meglepően kedvező, keresse kollégáinkat.

A referenciák között tucatnyi, kedvező árú megoldást talál.Letölthető dokumentumok

A weboldalon szereplő adatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, kizárólag a figyelem felkeltését célozzák. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, visszavonásig érvényesek, nem minősülnek értékesítési ajánlatnak. Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkról online – webes, email –módon rendelt termékekre a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § alapján a fogyasztót nem illeti meg elállási jog, mivel termékeinket vásárlóink kérésére minden esetben egyedileg, ügyfelünk igényeinek előzetes felmérése alapján gyártatjuk és rendeljük.