A Coca-Cola a MENNEKES-t választotta

A világ legnagyobb üdítőital gyártója a dunaharaszti központjának parkolóját új MENNEKES elektromos autó gyorstöltőkkel szerelte fel.

A Coca-Cola magyarországi központja, a dunaharasztiban működő Coca-Cola HBC Kft. folyamatosan állítja át flottáját hybrid és elektromos járművekre. Így a cég parkolójában a vállalati flotta plug-in hybrid autóinak töltését meg kellett oldani. Az optimális és legkedvezőbb árú megoldást a MENNEKES eMobilitás szolgáltatta, így mostantól a Coca-Cola parkolóiban MENNEKES nemesacél oszlopra szerelt Amtron elektromos autó gyorstöltő berendezések üzemelnek.

Miért is érdemes a Coca-Cola példáját követni, és elektromos autóra váltani? Íme, néhány érv az elektromos autózás előnyei mellett:

  • Az elektromos autózás előnyei között elsősorban az alacsony üzemanyagköltséget említhetjük, mivel, egy km költsége alacsonyabb elektromos árammal, mint gázolajjal vagy benzinnel.
  • Továbbá az ingyenes töltési lehetőségek is adottak, bizonyos töltő pontokon.
  • Nincs zajszennyezés és helyi levegőszennyezés sem, ami szintén az elektromos autózás előnyeire válik.
  • Nem utolsó sorban kiemelkedően fontos megjegyezni, hogy a nagyvárosokban, mint Budapest is, a zöld rendszámmal ellátott elektromos autók parkolása ingyenes minden közterületi parkolóban.