A villámtöltők ék-köbe

A KÖBE által üzemeltetett Venyige 3 Autójavító Kft. villámtöltővel bővített. A MENNEKES Professional és ZEROVA DS60 töltők új szintre emelik szolgáltatásukat.

Venyige 3 Autójavító Kft. ismét a figyelem középpontjába kerül, ezúttal egy még izgalmasabb telepítéssel! A már meglévő MENNEKES Premium töltőoszlophoz csatlakozott egy MENNEKES Professional töltőoszlop és egy ZEROVA DS60-as DC-villámtöltő, így a szolgáltatás még több ügyfelüket és még hatékonyabban szolgálja majd ki.

 

A Venyige 3 Autójavító Kft. 100%-os magyar tulajdonban, a KÖBE Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület Leányvállalataként 2011-ben kezdte meg működését. Az alapítás célja a tulajdonos részéről egy olyan egyedülálló szolgáltatás biztosítása volt, amely lehetővé teszi az Ügyfelek teljes körű kiszolgálását gépjármű károk esetén.

 

A Venyige 3 Autójavító elhivatott az innováció és a magasszintű szolgáltatásnyújtás mellett. A cég folyamatosan azon dolgozik, hogy modernizálja szolgáltatásait és kiszolgálási lehetőségeit az ügyfelek számára, és ez a legújabb telepítés is ezt bizonyítja.