Autótöltő az élményfürdőnél

Itt a nyár, a családi utazások ideje! Az elektromos autósoknak még mindig okoz némi fejtörést, hogy egy hosszabb autóút végén hol tölthetnek. Kivéve, ha a debreceni Aquaticum a célpontjuk!

Hosszabb utazás elektromos autóval

Egy hosszabb utazás megtervezése elektromos autóval több kérdést is felvet. Fontos előtte tájékozódni, és ha szükséges módosítani a tervezett útvonalunkat aszerint, hogy hol van elektromos töltőállomás útközben, ahol például a töltési idő alatt meg is tud ebédelni a család. Az egyes elektromos autók hatótávolsága eltérő, de ha például a szomszédos országokba utazunk, akkor minden bizonnyal számolnunk kell azzal, hogy igénybe kell majd vennünk az elektromos töltőállomás szolgáltatásait. Lehet, hogy akár több alkalommal is, ha messzebbre utazunk.

Szerencsére digitális világunkban már néhány kattintással remek alkalmazásokat, eszközöket érhetünk el, amelyek segítenek minket abban, hogy mindent előre meg tudjunk tervezni. Így könnyebben, előre kalkulálható például az útvonal, vagy a töltési idő. A sikeres utazás kulcsa, hogy az útvonalat az akkumulátor üzemideje és az út közbeni töltési lehetőségek alapján optimalizáljuk. Ezek a digitális eszközök teszik lehetővé, hogy az elektromos autóval történő utazás ugyan olyan gördülékeny legyen, mintha bármilyen más járművel utaznánk.

A debreceni Aquaticum a Nagyerdőn fantasztikus családi élményeket nyújt - érdemes tehát útra kelni és meglátogatni a civis várost. Az e-autós látogatóknak immár a töltésre sem lesz gondja, hála a két csatlakozós MENNEKES gyorstöltőnek, mely közvetlenül a főparkolóban kapott helyett.