Az új Hyundai sem marad áram nélkül!

2017. május - Új MENNEKES töltők a hatvani Hyundai autószalonban

A nagy autógyártók a hagyományos motorok fejlesztése mellett vitathatalanul komoly lépéseket tesznek a hybrid és a tisztán elektromos járművek fejlesztésére. A Hyundai Ioniq-al a koreai gyártó egész modellcsaládot hívott életre, mely full-hybrid, plug-in hybrid és tisztán elektromos autókból áll.

A Hatvanban működő Hyundai Hatvan (Prémium Autóház Kft.) az elsők között kívánja hitelesen, az e-autózás teljes működését bemutatva képviselni a Hyundai új termékkörét. Ehhez a bemutatóteremben kipróbálható új Ioniq modellek mellett töltőinfrastruktúrát is kiépített. A vállalkozás választása a MENNEKES Amtron fali töltő változatai esett, nem véletlenül: a készülékek kimagasló minősége és teljesítménye, a szabványos Typ2-es csatlakozónk ("MENNEKES-csatlakozó") és a kedvező árfekvés egyaránt segítette a döntést.

A két Amtron Start készülék fix, 3-fázisú Typ2-es kábellel van felszerelve, melyek névleges maximális töltési teljesítménye 22 kW. A hatvani infrastruktúra 2017 áprilisától áll a Hyundai bemutatóterem ügyfeleinek rendelkezésére.