Gyorstöltő Füreden, az Anna Villában

Az elektromos autó tulajdonosok nagy örömére a füredi hotel is példaértékűen zárkózik fel a mai kor elvárásaihoz

Gyorsan bővül a hazai töltő hálózat

 

Egyre gyakrabban telepítenek új elektromos autó töltő berendezéseket szerte Magyarországon. Ez a tendencia várhatóan a jövő évben is tartja magát, tehát az elektromos autó töltő szám egyre csak növekedni fog.

Erre szükség is van, hiszen zöld rendszámos elektromos autó is egyre több van hazánkban. Az elektromos autó tulajdonosok nagy örömére a hazai hotelek is felzárkóztak a mai elvárásokhoz, miszerint szállóvendégeik részére a hotelhez tartozó parkolóban egy, vagy akár több töltőállomásokat biztosítanak az elektromos járművel érkezőknek. Ez egy olyan plusz kényelmi szolgáltatás, amivel akár piaci előnyre is szert tehetnek a konkurens hotelekkel szemben.

Tehát a töltési lehetőség kialakítása egy olyan befektetés, amely várhatóan hamar megtérül a szállodának, vagy hotelnek. Nem csak Budapesten, hanem vidéken is egyre több hotel dönt az elektromos járművel rendelkező potenciális vendégek számára történő kedvezés, és ezáltal az elektromos töltőállomás kialakítása mellett. Ezzel is hozzájárulnak a környezet megóvásához.

Fontos, hogy az elektromos töltőállomás telepítésének tényét és a használat lehetőségét a szálloda kommunikálja a vendégei felé. Erre alkalmas a szálló saját honlapja, vagy a social média felületei, de akár egy külön hírlevélben is kiküldheti a feliratkozóinak az új hírt, akár egy kedvezményes csomagajánlattal kiegészítve.

A balatonfüredi Anna Villa MENNEKES Amtron Standard készülékei már a vendégek rendelkezésére állnak.

www.annavillafured.hu