Hotel Villa Classica - szálloda villanyautósoknak

Ki szeretne tűnni a tömegből? Akkor kifizetődő beruházás, ha felszerel egy elektromos autó töltő berendezést. Így tett a Villa Classica is!

Elektromos töltő, mint plusz szolgáltatás

De melyik vállalkozásoknak is lehet hasznos ez? Egy elektromos autó töltő készülék például egy étterem parkolójába is felállítható. Így a hozzánk elektromos autóval érkező vendégek számára jól kommunikálható ez az extra szolgáltatás. Amíg nálunk ebédel vagy vacsorázik, addig parkolónkban kocsija is jól lakik! Így máris összeköthető a kellemes a hasznossal, akár egy üzleti megbeszélés alkalmával is.

Ha szállodánk, vagy panziónk van, szintén fontoljuk meg az elektromos autó töltő felszerelését. A tendenciák azt mutatják, hogy folyamatosan emelkedik a belföldi utazások száma, amihez egyre többen elektromos autót használnak. A külföldről autóval érkező vendégek számára meg szinte már alap, hogy a szálloda közvetlen közelében tudják tölteni autóikat.

Másik példa: ha edzőtermet üzemeltetünk és közel van hozzánk egy, a miénkhez hasonló fitnesz club, akkor a villanyautós valószínűleg aszerint dönt majd, hogy hova jár rendszeresen sportolni, ahol van elérhető elektromos autó töltő. A fenti példákból is jól látható, hogy a 2020-as terveinkbe érdemes számolni egy, vagy több elektromos autó töltő beszerzésével.

A négycsillagos Hotel Villa Classica **** Pápán gyakorlatilag egyedülálló módon állt szolgáltatásával a villanyautósok kiszolgálásának élére. Új, MENNEKES Amtron fali töltőjük 22 kW-os gyorstöltést biztosít a kedves vendégek e-autóinak.