MENNEKES autótöltőt tesztel a Parkl

A Parkl mobil app célja, hogy a belvárosi épületek kihasználatlan parkolóhelyeit elérhetővé tegye az autósok számára, ami kevesebb kipufogógázt és egyszerűbb parkolást eredményez

A Parkl alapkoncepciója igen egyszerű: az egyik ember fizetne a parkolásért, míg a másik kiadná a parkolóját. Hozzuk össze őket, és egy app segítségével navigáljuk az autóst az úticéljához legközelebbi szabad parkolóállásra. Sőt: fejeljük meg ezt egy további szolgáltatással! Keressünk a villanyautósoknak olyan szabad parkolóállást, ahol elérhető egy elektromos autó töltőberendezés is.

Így leírva ez pofonegyszerűnek tűnik, de a rendszer garantált működése bizony hosszas tesztelést igényel. A Parkl a MENNEKES Amtron töltőkkel ideális kombinációt alkot, a próbák során bebizonyosodott, hogy stabilan és pontosan képes a két rendszer a közös szolgáltatásra.

"Sok töltőt teszteltünk a Parkl-el. Tény, hogy a MENNEKES Amtron nem "az olcsó töltő", de az biztos, hogy a legjobb és legstabilabb kiszolgálást ezzel érjük el" - mondja a Parkl.


(www.töltődjfel.hu; www.parkl.net)