MENNEKES töltők Duna Tower-ben

Az ikonikus toronyház mélygarázsát a MENNEKES Amtron család csúcsváltozatával, Professional töltőkkel szereltük fel

A 13. kerület ikonikus irodaházából pazar kilátás nyílik a Dunára, Budapest belvárosára és a Margitsziget zöld parkjaira. 16 irodaszintje mellett a földszinten étterem, kávézó és fagylaltozó várja a bérlőket. A Duna Tower 420 parkolóhelyet és 250 kerékpártárolót, valamint felszíni parkolót biztosít látogatóinak. Ezen túlmenően több, új generációs MENNEKES Amtron Professional falitöltő is az autóval érkezők kényelmét szolgálja.  


Az elektromos autók jövője

Míg pár éve még felkaptuk a fejünket egy-egy elektromos autó láttán és csak hébe-hóba találkozhattunk zöld rendszámos kocsikkal az utakon, mára már az elektromos autók az életünk részévé váltak. Teljesen természetes, hogy a többség, aki autóvásárlás előtt áll 2021-ben már számításba veszi, hogy esetleg elektromos autó modellt vesz majd.

Az elektromos autók számos előnyéről már sok cikkben írtunk, ezeket mindenképpen érdemes megfontolnunk. Hiszen ma már nem dughatjuk homokba a fejünket, ha a környezetvédelemről és globális felmelegedésről van szó. Egy normál, például benzines autó károsanyag kibocsájtása sajnos jelentősen hozzájárul a föld állapotának romlásához. Tehát, ha nem csak magunkra, hanem a jövő generációira is gondolunk, felelősségteljes döntés egy elektromos autó megvétele.

Ma a benzin és dízel autók sajnos még mindig uralják az értékesítést világszerte. De az elektromos autók gyártói bizakodóak. Hátha 2021. meghozza a régóta várt áttörést az elektromos autók piacán. Norvégia ebben a tekintetben élen jár és jó példát statuál a többi országnak. A 2016-ban kitűzött kormányzati célkitűzés teljesítése érdekében 2025-ig betiltják az összes belső égésű motorral felszerelt járművet. Norvégia 2020-ban az első olyan ország volt a világon, ahol az elektromos járművek az összes értékesített új autó 54%-át tették ki, ami pedig egyértelműen világrekordnak számít.