Már Magyarország legnépszerűbb elektromos autója is MENNEKES-en tölt

A Nissan 2017 év végén mutatta be a világ és Magyarország jelenleg is legtöbbet használt elektromos autójának második generációját, a Nissan Leaf 2.0-t. Az elektro-autó első nemzedéke 2011-es bevezetése óta csaknem 300.000 példányban kelt el világszerte, és még modell-ciklusának utolsó évében is 10%-kal növelte globális értékesítését – ezzel is jól példázva a környezettudatos autózás iránti növekvő keresletet a világ piacain.

 

 

Számos kisebb-nagyobb változtatás mellett (modernebb külső formavilág, nagyobb teljesítmény) a Nissan Leaf 2.0 legnagyobb fejlesztést az új csatlakozó-szabvány jelenti. A Nissan új elektromos zászlóshajója immár maga mögött hagyta a Type 1-es töltőt, és jelenlegi járműipari trendeknek megfelelően áttért a MENNEKES által kifejlesztett és szabványosított Type 2-es csatlakozóra.

A Leaf 2.0 az új töltési rendszerrel jóval gyorsabban, akár két óra alatt feltölt; így teszi sokkal gördülékenyebbé és jobban tervezhetőbbé a vezetője mindennapjait. Persze ennek a kiemelkedően gyors töltésnek feltétele a megfelelő töltőberendezés megléte is: az új Nissan Leaf 2.0 a MENNEKES Amtron otthoni falitöltő által leadott töltőáramból képes kétszer annyit felvenni, mint elődje.

Az elektromos autó és a MENNEKES Amtron kettőse így biztosítja, hogy a Leaf 2.0 sofőrje otthonában vagy cégének parkolójában is bármikor élvezhesse a gyorstöltés adta rugalmasságot.

 

Ismerkedjen meg Ön is a MENNEKES Amtron otthoni gyorstöltővel:

 

RészletekRendelés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(A képek illusztrációk. Eredeti képek forrása: Nissan, MENNEKES)