Szerviz

MENNEKES eMobilitás - minőségi döntés!

> A MENNEKES eMobilitás által beszerelt minden Amtron fali töltőberendezésre 2 év jótállást (garanciát) vállal. Részletek a jótállási jegyen.

> A MENNEKES eMobilitás professzionális töltőberendezések és azok kiegészítőinek beüzemelését kizárólag a MENNEKES eMobilitás oktatási programban részt vett, szakképzett villanyszerelő végezheti. Ezekre a berendezésekre a jótállási jegyen megjelölt feltételekkel 2 év garanciát vállalunk.

 

Évente kötelező elvégezni:

> Közhasználatú, vállalati, üzleti célú töltőberendezések esetén az érintésvédelmi mérést (ÉV). Ezt javasoljuk összevonni az éves MENNEKES eMobilitás karbantartási program végrehajtásával. A két összevont feladat elvégzését a MENNEKES eMobilitás kedvező feltételekkel vállalja. Érdeklődni: service@toltodjfel.hu .

> Magán felhasználású berendezések esetén évente kötelező a FI (életvédelmi) relé működését letesztelni. Erre az Amtron modellek esetén külön gomb szolgál, nem szükséges a készülékház megbontása. Ez a kialakítás egyedülálló módon biztonságos.

 

A MENNEKES mindent megtesz azért, hogy Ön a lehető legteljesebben élvezhesse az eMobilitás nyújtotta előnyöket. Ha ennek ellenére termékünk meghibásodik, kérjük küldje be hibabejelentését a jobb oldali gombra kattintva.

Általános vevőszolgálati kérdésekben vagy technikai témákban a service@toltodjfel.hu emailcímen állunk rendelkezésére.Szolgáltatásaink közül: elektromos autó töltő, elektromos autó töltés, autó töltés, elektromos töltőállomás