VÁLLALATI MEGOLDÁSOK

 

A MENNEKES® eMobilitás elégedett ügyfelei (balról jobbra): IKEA svájci áruházai, az osztrák postavállalat - Post Österreich, Vilmos Sándor - Hollandia királya

A német MENNEKES® iparvállalat elektromos autó töltőberendezéseinek hazai hivatalos forgalmazójaként változatos, testre szabható megoldásokat kínálunk a vállalati ügyfeleknek.

 

Az eMobilitás filozófiája szerint “ne akkor tölts, amikor autód lemerül, hanem amikor egy helyben áll”. Ezt átgondolva egyértelmű hogy a kereskedelmi egységek parkolói felé is új igényként fogalmazódik meg az elektromos autó töltőpontok megléte. Ez kielégítve helyezte el a svájci IKEA is áruházának parkolóiban a Mennekes® töltőberendezéseit.

Kereskedelmi egységek esetében több módon is integrálható az elektromos parkolás és töltés az üzemeltető üzleti modelljébe.


 

 

Parkolóházak számára is megfelelő megoldást nyújtanak a MENNEKES® töltőberendezései: a tartósan bérbe adott, emelt díjas elektromos autó parkolóhelyeken a bérlők egyszerűen tölthetik autóikat választott parkolóházukban, miközben a parkoló üzemeltetője extraprofitra tehet szert.

 

 

 

 

A “kulcsos autók” esetében, amelyeket alapvetően rövidebb távon használnak a munkavállalók, ésszerű lehet elektromos autóra váltania a cégnek. A MENNEKES® töltőberendezésivel kiegészítve egy közép- és hosszú távon is stabil és gazdaságos megoldás tárul céges ügyfeleink elé. A MENNEKES® termékei úgy lettek megalkotva, hogy a rendszer üzemeltetője akár kicsiben is kezdhesse - kommunikációs és elszámolási modul nélkül. A fennálló infrastruktúra a későbbiekben igény szerint összekapcsolhatóak az üzemeltető vállalati rendszereivel. Ekkor már egy profi infrastruktúráról beszélünk.

Az osztrák postavállalat, az Österreichische Post, is az elektromos haszonjárművekkel juttatja célba küldeményeit; a járművek töltéséhez pedig a MENNEKES® Amtron fali töltőit használják.

 

 

 

 

Hotelek és szállásadók esetében könnyű párhuzamot vonni az elektromos autótöltők és a vezeték nélküli internet között. Míg 10 éve még ritkán kérték a szállóvendégek a Wifi-jelszót becsekkoláskor, ma már az első kérdések egyike.

Mi a MENNEKES-nél® úgy gondoljuk, hogy az elektromos autóval érkező vendégek számára ugyanilyen alapvető kritérium a töltőberendezések rendelkezésre állása a szállás kiválasztásánál - hiszen ők (helyismeret híján) autójukat a számukra biztos ponton, szállásukon akarják tölteni.

 

 

 

Az éttermek irányába is elvárás az, hogy elektromos autóval érkező vendégeik ne csak magukat tölthessék fel, hanem járművüket is. Az RFID-kártyás megoldásinknak köszönhetően egyszerű az autótöltőket használó vendégek azonosítása, és későbbiekben elszámoltatása is (az éttermi számlán keresztül, zöld-zóna parkolási díjtétel kiszabásával).

 

 

A környezetileg és üzletileg fenntartható működés már hosszú évek óta áll a sikeres cégek zászlaján.

A zöld image vonzóbbá teszi vállalatát mind az ügyfelek, mind a munkavállalók számára.

 

48f9fb2c1d-200

 

 

A MENNEKES® készülékek optimálizált terhelés-menedzsmentje dinamikusan osztja el a töltési pontok teljesítményét az aktívan töltő autók számának függvényében; így nincs mindenképp szükség az elektromos hálózat bővítésére.

Az RFID-kártyás rendszerrel nem csak a felhasználók azonosítása könnyebb, hanem a későbbi elszámolás is egyszerűsödik. 

 

Szolgáltatásaink közül: elektromos autó töltő, elektromos autó töltés, autó töltés, elektromos töltőállomás